Prokuratūros duomenimis, Tauragės rajono gyventojas už tai, kad vairavo neblaivus, buvo nuteistas dar 2021 metų balandžio 8 dieną. Tąkart Tauragės apylinkės teismo nuosprendžiu jam buvo skirta 6 mėnesių laisvės atėmimo bausmė. Be to uždrausta vairuoti 4 metus, konfiskuotas automobilis „Volkswagen Passat“.

Bausmė nesustabdė

Liepos 17 d. pavakarę Tauragės rajone gyvenantis vyras, važiuodamas žvyruotu keliu, nesuvaldė automobilio, kuriuo važiavo dar keturi keleiviai ir nuvažiavo nuo kelio. Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai nustatė, kad vyras vėl vairavo girtas (2,73 prom.). Kadangi jis automobilį vairavo ne tik apsvaigęs nuo alkoholio, bet ir neturėdamas tam teisės, Tauragės apylinkės teismas skyrė 6 mėnesių laisvės atėmimo bausmę ir konfiskavo dar vieną „Volkswagen Passat“ markės automobilį.

Vyro ir ši bausmė neatgrasė nuo vairavimo išgėrus. Liepos pabaigoje policijos pareigūnams buvo pranešta apie Tauragės rajone, Mažonų kaime, įtartinai manevruojantį „Audi A4“ markės automobilį. Suradus automobilio vairuotoją paaiškėjo, jog tai – tas pats asmuo, vos prieš kelias dienas įkliuvęs už vairavimą išgėrus. Šįkart buvo nustatytas 2,97 promilių girtumas.

Nusiuntė už grotų

Ikiteisminiam tyrimui vadovavo Tauragės apylinkės prokurorė Roma Kiselevičienė. Tyrimą atliko Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai. Teismas 36-erių vyrą nusiuntė 10 mėnesių kalėti ir konfiskavo „Audi A4“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją