Panevėžio apskrities policija praneša, kad balandžio 23 d. apie 20 val. senajame Vilniaus kelyje, Velžio sen., Liūdynės k., motociklininkas trenkėsi į atitvarus ir apvirto.

Tuo metu pro šalį važiavo Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato darbuotojas. Pamatęs eismo įvykį, jis skubiai informavo budėtojus ir skubėjo suteikti pagalbą į atitvarus atsitrenkusiam motociklininkui.

Vairuotojas galimai buvo sužalotas, matėsi įvairių nubrozdinimų. Vos sužinojęs, kad atvyksta policija, sužeistas paliko motociklą bei savo daiktus ir nubėgo paupiu.

Policijos pareigūnai iš eismo įvykio pasišalinusį pilietį pastebėjo Velžio k., Nevėžio g., automobilių aikštelėje. Įjungę garsinį signalą, pareigūnai pakvietė vyrą prie tarnybinio automobilio.

Vyras, pastebėjęs policininkus, vėl puolė bėgti, bet kelią jam pastojo Nevėžio upė. Pareigūnai nutarė nepalikti avariją patyrusio žmogaus. Baimintasi, kad dėl streso jam gali kilti rimtų sveikatos problemų.

Motociklininkas nežinia kodėl šoko į ledinį upės vandenį ir nuplaukė į kitą krantą. Netrukus vyras pastebėtas bėgantis laukais kitoje upės pusėje, Krekenavos k.

Į pareigūnų reikalavimą sustoti bėglys nereagavo. Bėgdamas jis peršoko dideles šakų krūvas, įveikė griovius ir lėkė laukais, kol pavargo. Motociklininkas sulaikytas šlapias, be jėgų, su nubrozdinimais.

Tuomet paaiškėjo, kodėl jis nutarė bėgti: motociklas – be registracijos dokumentų, neapdraustas, o vairuotojas – neblaivus. Net po trumpo „triatlono“ alkoholio kiekio matuoklis parodė 1,46 prom. girtumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją