Kaip vėliau įvykio liudininkas pasakojo pareigūnams, iš automobilio išlipęs vairuotojas apsižvalgė ir įsėdęs atgal į mašiną, ramiai užsnūdo.

Pranešimą apie eismo įvykį Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai gavo 0.52 val. Atvažiavus pareigūnams, į medį atsitrenkusio automobilio vairuotojas vis dar tebemiegojo.

Pabudęs iš sapno, akivaizdžiai neblaivus jaunuolis pareigūnams pateikė įdomią įvykio versiją: neva, eidamas pro šalį, jis pastebėjo stovintį automobilį ir pamatęs, jog viduje nieko nėra, nusprendė jame prigulti, mat buvo neblaivus. Deja, istorija pareigūnų neįtikino, o ir eismo įvykį matęs asmuo teigė visai ką kitą, praneša Telšių apskrities policija.

Pareigūnai nustatė, jog eismo įvykį sukėlė 20-metis Vembūtų kaimo gyventojas P. R. Jis būdamas neblaivus (1,97 promilės girtumas) nesuvaldė 2003 metų laidos automobilio „VW Caddy“ ir atsitrenkė į pakelėje augusį medį. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, apgadintas automobilis, medis nulaužtas.

Be to, paaiškėjo, kad už vairavimą neblaiviam, praėjusiųjų metų balandžio mėnesį vairuotojo pažymėjimas iš šio piliečio atimta 24 mėnesiams.

Pažeidėjui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas, o automobilis nuvežtas į saugojimo aikštelę. Už nesėkmingą pasivažinėjimą neblaiviam ir teisę vairuoti praradusiam P. R. gresia bauda su transporto priemonės konfiskavimu.