Vaizdas užfiksuotas paskutinę pavasario dieną, kelios minutės po 9 valandos ryto.

Iš pradžių DELFI skaitytojo vaizdo registratorius užfiksavo dideliu greičiu į jo pusę atkeliantį automobilį „BMW 323“, kuris rėžėsi į stovėjusį mikroautobusą „Opel Movano“.

Po smūgio mikroautobusas nuvažiavo į keliuką, o dideliu greičiu lėkęs automobilis dar trenkėsi į kelio ženklą, stotelę ir apsisukęs nuslydo į griovį.

Vos po kelių sekundžių į avarijos vietą prisistatė ir policijos pareigūnai. Tarnybiniu automobiliu įjungtais švyturėliais ir garsiniais signalais pareigūnai persekiojo bėglį. BMW vairuotoją pareigūnai persekiojo, nes jis nepakluso reikalavimui sustoti.

Bandęs sprukti vairuotojas toli nenuvažiavo ir dar prisidarė nemažai bėdos. Dabar jo laukia atsakomybė ir už tai, kad nepakluso policijos reikalavimui sustoti, važiavo neturėdamas teisės vairuoti, sukėlė eismo įvykį ir dar vairavo neblaivus.

Po eismo įvykio vairuotojui, gimusiam 1990 m., nustatytas 0,70 prom. girtumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (273)