Laisvu nuo darbo metu V. Vaitkevič Justiniškių mikrorajone pastebėjo avariją ir negalėjo ramiai pravažiuoti. Net ir laisvalaikiu policijos patrulis atliko pareigą - pričiupo girtą avarijos kaltininką.

„Važiuojant namų link pastebėjome prieš porą minučių įvykusi eismo įvykį, kurio vairuotojas ir jo kompanija buvo visiškai girti (kominiai), jų automobilis išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir atsitrenkė į maršrutinį autobusą. Laimei, sužeistų nėra“, - informavo V. Vaitkevič.

Patrulis nepamiršo paminėti ir liudininkų, kurie nurodė, kur spruko avarijos kaltininkas.

„Didžiausia pagarba liudininkams, kurie nurodė, kas vairavo automobilį ir sulaikė kelių „gaidelį“, kuris pasirodo buvo pasislėpęs po balkonu“, - rašo pareigūnas.

Tiesa, V. Vaitkevič nelaukė istorijos atomazgos ir kiek girtas vairuotojas po avarijos jau nesidomėjo, paliko kolegas darbuotis, o pats išvyko iš įvykio vietos.

Vilniaus apskr. policijos pareigūnai patvirtino, kad vairuotojas gerokai viršijo leistiną vairuoti alkoholio normą. Vairuotojui nustatytas net 2.15 prom. girtumas, tad jam gresia baudžiamoji byla ir net laisvės atėmimas.

DELFI dėkoja V. Vaitkevič už įvykio medžiagą !