Apie 22 val. policijos pareigūnai skubėjo į O. Milašiaus gatvėje įvykusį įvykį. Pasirodo, kad į betoninius laiptus rėžėsi „Audi A3“ automobilis.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai pamatė tai, ko nesitikėjo. Keturių jaunuolių kompanija nusprendė, kad jų kelionė taip nesibaigs ir tęsė alkoholio vartojimą avarijos vietoje.

Pirminiais duomenimis, visi keturi jaunuoliai buvo neblaivūs, jie į alkoholio matuoklį pripūtė nuo 0,6 iki 1,6 promilės.

Įvykio vietoje liko tik du jaunuoliai, jie DELFI pasakojo, kad važiavo pas draugę, nesuvaldė automobilio posūkyje ir trenkėsi į laiptus.

Automobilio vairuotojas ir keleivis visai nesivaldė, iš pradžių jiems nepatiko žurnalistai, vėliau - pradėjo patikti ir prašėsi kartu nusifotografuoti.

Įvykio metu jaunuoliai atsipirko tik keliais nubrozdinimais.

Neblaivus vyriškis

Kelis šimtus metrų nuo jaunuolių avarijos buvo sustabdytas „Toyota“ automobilis, kurį vairavo neblaivus vyriškis. Jam alkoholio matuokliu buvo nustatytas 1,68 promilės girtumas.

Vyriškis teisinosi, kad nieko blogo nepadarė, nieko neužmušė, o tokio dėmesio sulaukė.

Neblaivus vyras automobiliu važiavo ne vienas, kartu su juo buvo ir mylimoji.

Moteris buvo labai pikta, nes jai teko namo grįžti kaip tik nori, mat jos draugas buvo išgabentas į policijos komisariatą.