Jų automobilį ėmė persekioti kitas automobilis, o netrukus, užkirtus kelią ir automobilį sustabdžius, žmonės buvo užpulti agresyvaus vyriškio. Dužo automobilio stiklai, bet, laimei, žmonės, patyrę didžiulį išgąstį, spėjo pasprukti.

Vėlų vakarą

Viskas įvyko vėlų penktadienio vakarą apie 22.00 valandą. Žmonės vyko iš Baisogalos į Kauną, kuriame šiuo metu gyvena. Netikėtai Kėdainių rajone, ties Gudžiūnų miesteliu juos ėmė persekioti tamsios spalvos automobilis BMW. Galų gale prie Pilionių kaimo (Dotnuvos seniūnija) BMW juos aplenkė, taranavo ir sustabdė. O sustojus prasidėjo dar baisesni dalykai.

Iššoko su lazda

Iš BMW automobilio iššoko vyras, kuris rankoje laikė lazdą. Staigiai prišokęs prie automobilio jis ėmė talžyti priekinio lango stiklą keleivio pusėje ir netrukus šis dužo. Keleivio pusėje sėdėjusi moteris pradėjo garsiai šaukti. Laimei, nukentėjo tik automobilis. Užpultiesiems sužalojimų pavyko išvengti. Nusikaltėliai pasišalino. Nukentėjusieji kreipėsi į policijos pareigūnus, šie pradėjo tyrimą dėl įvykio.

Pavyko nufilmuoti

Nukentėjusiajai pavyko visą išpuolį nufilmuoti mobiliuoju telefonu. Šis vaizdo įrašas pasiekė ir policijos pareigūnus. Nukentėjusieji kreipėsi pagalbos ir į visuomenę. Socialiniame tinkle šeštadienio vakare atsirado pagalbos prašymas.

„Draugai, prašau pagalbos. Padėkite atpažinti ir surasti šiuos budulius, kurie taranavo mano sesers mašiną sausio 11 d. apie 22.00 val. kelyje Baisogala–Kėdainiai. Mašiną jie sekė ilgą kelio dalį ir galiausiai taranavo iš priekio ir nebeleido pajudėti! Kaip matote buvo kėsintasi į gyvybę, bet apsieita tik su stiklo dužimu. Gal kas atpažįstate šį automobilį? Prašau padėkite! Bet kokia informacija labai svarbi“, – socialiniame tinkle rašė nukentėjusios moters sesuo Vaida Žikaitė Tverskė.

Turi įtarimų

„Rinkos aikštei“ pavyko dar tą patį vakarą susisiekti su nukentėjusios moters seserimi. Moteris atskleidė, kad įtaria, kas taip galėjo pasielgti. Gali būti, kad tokiais būdais ketinta aiškintis praeities santykius ir nuoskaudas.

„Nepagautas už rankos – ne vagis“, – nedaugžodžiavo moteris ir sutiko, kad visa istorija būtų viešinama viliantis, kad bus sulaukta pagalbos. Moteris prašo tiek atpažinusių automobilį, tiek ką nors žinančių kreiptis į policiją ir suteikti daugiau reikalingos informacijos.