Avarija įvyko apie 12-tą val. prieš pat tiltą, einantį per Nerį, kelyje Vilnius-Švenčionys sankryžoje į Nemenčinės miestelį.

Pranešta, kad susidūrė du automobiliai - „Audi“ ir BMW, kurių viename nuolaužos prispaudė žmogų. Policijai, medikai ir ugniagesiai informuoti, kad gali būti sužaloti du žmonės. 

Pirminiais duomenimis, „Audi A6 Avant“, kurį vairavo 40-mets vyras, sukdamas į kairę, nepraleido ir susidūrė su automobiliu „BMW 530D“, kurį vairavo 65-erių metų vyras. Vieno automobiliū keleivė po avarijos liko įkalinta tarp automobilio nuolaužų. Pagalbos skambinę žmonės nurodė, kad medikų reikia vienam vyrui, dviem moterims ir vaikams.

Eismo įvykio metu nukentėjo BMW vairuotojas J. M., kuris dėl kairės pėdos piršto lūžimo ir kairės plaštakos sausgyslės plyšimo, buvo pristatytas į Respublikinę Vilniaus ligoninę ( VRUL) ir po suteiktos medicininės pagalbos paleistas namo. Taip pat nukentėjo BMW keleivė I. S. (gim. 1938 m.), kuri dėl daugybinių šonkaulių lūžimų buvo pristatyta į VRUL ir paguldyta į krūtinės ląstos chirurgijos skyrių.

 Eismo įvykio metu rimtai nukentėjo automobilio „Audi“ važiavusi šeima. Vairuotojas S. K. dėl riešo išnėrimo buvo pristatytas į VRUL ir paguldytas į plastinės chirurgijos skyrių. Jo žmona, A. K. (gim. 1978 m.), dėl politraumos buvo pristatyta į VRUL ir paguldyta į 2-ąjį reanimacijos skyrių. 2002 m. gimęs berniukas dėl daugybinių kūno sužalojimų buvo pristatytas ir paguldytas į Santariškių vaikų ligoninės reanimacijos skyrių, 2005 m. gimusi mergaitė dėl galvos sumušimo buvo pristatyta į Santariškių vaikų ligoninę ir po medicininės apžiūros paleista namo. Dar kartu važiavusi mergaitė, gimusi  gim. 2002 m., buvo pristatytas į Santariškių vaikų ligoninę ir dėl galvos, pilvo ir krūtinės sumušimų paguldytas į chirurgijos skyrių.

Policijos pareigūnai aiškinasi tikslias avarijos aplinkybes.