DELFI primena, kad avarija įvyko apie 3 val. nakties Kaune, Švenčionių gatvėje. Vairuotojas nesuvaldė galingo itališko automobilio ir rėžėsi į medį. Avarijos metu žuvo 24 metų keleivis, sėdėjęs ant galinės sėdynės. Trys žmonės – vairuotojas ir dvi merginos sužeisti.

Po avarijos iš išskirtinio „Maserati“ liko metalo laužo krūva. Iš automobilio apgadinimų matyti, kad smūgis teko kairei automobilio pusei. Smūgis buvo toks stiprus, kad iš kairės automobilio pusės nieko neliko, o vairas atsidūrė dešinėje pusėje.

Į nelaimės vietą žvakutę uždegti ir gėlių padėti atvykę žuvusiojo 24-erių metų jaunuolio tėvai pasakojo, jog tragediją išgyvena labai skaudžiai. Iš jų pasakojimo paaiškėjo, jog „Maserati“ savininkas pats automobilio nevairavo. Jis sėdėjo gale ir būtent jo gyvybės medikams išgelbėti nepavyko.

Artimieji sakė, jog dar vakare su sūnumi sėdėjo pirtyje. Ryte išgirdę apie nelaimę, jie negalėjo suprasti, kaip tai galėjo įvykti, mat jaunuolis nuo mažens vairuodavo ir tai darydavo saugiai. Tik vėliau paaiškėjo, jog prie vairo sėdėjo žuvusio automobilio savininko draugas. Anot tėvų, vairuotojas buvo susipykęs su mergina, tad pakvietė į miestą jų sūnų.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

Daugiau skaityti galite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (757)