Papildyta:

Apie įvykį Kojelavičiaus g. pranešė anglakalbis vyras (gimęs 1965 m.), vairavęs automobilį „Mercedes-Benz ML 200“. Antru mėginimu vairuotojui nustatytas vidutinis girtumas (1,83 prom.).

Vyras, nesuvaldęs automobilio, susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu „Toyota Prius“. Šį vairavo moteris (gim. 1988 m.). Kartu buvo keleivė (gim. 1971 m.). Po susidūrimo į „Toyota Prius“ galą trenkėsi ta pačia kryptimi važiuojantis „Ford Galaxy“.

Dėl daugybinių sužalojimų į ligoninę nuvežtos „Toyota Prius“ vairuotoja ir keleivė. Vieną jų teko operuoti.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenis „Mercedes-Benz ML 200“ vairavo 57-erių metų Graikijos pilietis. Jo vairuojamas automobilis vingiuotoje nuokalnėje įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su „Toyota Prius“.

„Toyotą“ vairavo 34 metų Ukrainos pilietė. Jos 51 metų keleivė paguldyta į ligoninę.

„Ford Galaxy“ vairuotojas ir keleivė nenukentėjo.

Pranešimas apie nelaimę buvo gautas 18.09 val. Pirminiais duomenimis, buvo prispausti du žmonės.

Eismas Kojelavičiaus g. nuo Batoro g. iki Šiaurinės g. buvo uždarytas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius informavo, kad automobilyje buvo prispaustos dvi moterys, jos išlaisvintos ir perduotos medikams. Medikų pagalbos prireikė ir „Mercedes-Benz“ vairuotojui.

Įvykio vietoje dirba pareigūnai, medikai bei ugniagesiai.

Kaltininkas neblaivus

Policija informavo, kad avarijos kaltininkas yra neblaivus, jis į alkoholio matuoklį pirmu bandymu įpūtė 1,91 prom.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)