Balandžio 13 d. apie 11 val. Naujojoje Akmenėje į L. Petravičiaus aikštę iškviesti policijos pareigūnai rado ant šaligatvio sėdintį sužalotą 73 metų vyrą.

Jis paaiškino, kad sumušė paspirtuką vairavęs vaikinas, kuriam pareiškė pastabą dėl to, kad šis važiavo pėsčiųjų perėja.

Įvykį mačiusių liudytojų parodymais atkurti situaciją sekėsi sunkiai, bet viskas paaiškėjo, peržiūrėjus netoliese esančios vaizdo kameros medžiagą.

Paspirtuku važiavęs žmogus automobilio vairuotojui problemų nesukėlė, jį praleido ir tik tada kirto gatvę. Tačiau principingai eismo taisyklių pažeidimų netoleruojantis vairuotojas nutarė paauklėti paspirtukininką ir jam priminti, kad Kelių eismo taisyklės draudžia tiek dviračio, tiek paspirtuko vairuotojui kirsti važiuojamąją dalį važiuojant pėsčiųjų perėja.

Pamoka baigėsi susistumdymu, jo pasekmė – ant važiuojamosios dalies aukštielninkas nugriuvęs ir galvą į asfaltą susižalojęs vairuotojas. Nukentėjusiajam buvo nustatyta kaukolės trauma, jis paguldytas į Respublikinę Šiaulių ligoninę.

Paspirtuko vairuotojui pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarko pažeidimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją