Papildyta: apie 20.50 val. ugniagesiai informavo, kad dėl tamsios paros meto kūdikio paieška Nemune buvo nutraukta.

Teigiama, kad paieška buvo bevaisė. Dėl dingusio mažylio narai dirbo visą dieną – nuo ryto iki vėlaus vakaro. Ryt tikimąsi toliau tęsti paieškos darbus.

Naujagimio paieška sekmadienį

Sekmadienį Delfi pavyko sužinoti, kad kūdikio paieška buvo pratęsta.

Kauno policija informavo, kad įvykio vietoje, ties Trijų mergelių tiltu (kur buvo rastas moters kūnas), nuo ankstaus ryto, 7-8 val., policijos pareigūnai kibo į darbus – tęsė dingusio naujagimio paiešką.

Teigiama, kad pareigūnai kėlė droną, tikrino aplinką. Anot policijos atstovės spaudai, šeštadienį taip pat buvo pakeltas dronas, Panemunės Šilą ir apylinkes tikrino kinologai su šunimis, buvo pasitelkti net keturračiai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius pranešė, kad prie paieškos prisijungė ir gelbėtojai-narai.

Pirminiais duomenimis, narai tikrino Nemuno upę, ieškojo mažylio kūno.

Įvykio vietoje dirbo gausios gelbėtojų ir pareigūnų pajėgos.

Apie 17 val. ugniagesiai informavo, kad kūdikio paieška vis dar vykdoma.

Rastas vaikiškas rankšluostukas

Pasirodo, kad šeštadienį gelbėtojai rado su naujagimiu susijusį daiktą.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad 19.15 val. buvo rastas vaikiškas rankšluostukas, jis perduotas policijai.

Dingo naktį

Šeštadienį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai skelbė, kad yra vykdoma moters (gim. 1995 m.) ir jos naujagimio paieška.

Moteris su kūdikiu iš namų esančių Kaune, Biržiškų g., išėjo rugsėjo 10 d. apie 00.30 val. ir iki šiol negrįžo. Teigiama, kad jokių daiktų moteris su savimi nepasiėmė, turėjo tik kūdikį ant rankų.

Pirminiais duomenimis, naujagimis gimė vos prieš 6 dienas.

Rastas moters kūnas

Policija informavo, kad rugsėjo 10 d. 14.20 val. moters kūnas buvo rastas Nemune. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Kauno policija pranešė, kad moters kūnas rastas visai netoli namų. Pirminiais duomenimis, moters ir kūdikio buvo ieškoma visur: netoli namų, Panemunės Šile bei upėje.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius informavo, kad apie 13 val. į gelbėtojus kreipėsi policijos pareigūnai, jie paprašė pagalbos – patikrinti Nemuną.

Teigiama, kad apie 14.11 val. buvo rastas negyvos moters kūnas, paaiškėjo, kad tai ieškota dingusi kaunietė. Jai buvo konstatuota mirtis.

Kūdikio kūnelio nerado

Narai darbų Nemune nebaigė, vandenyje ieškojo ir kūdikio kūnelio.

Šeštadienį Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius informavo, kad apie 20 val. (dėl blogo matomumo) naujagimio paieška Nemune buvo nutraukta. Teigiama, kad paieškos buvo bevaisės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją