Ikiteisminio tyrimo duomenimis, praėjusių metų sausį dienos metu Klaipėdoje Ž. S., įtariama, pardavė A. D. 0,2 gramo galimai narkotinės medžiagos – kokaino.

Tyrimo duomenimis, iš karto po šio sandorio, kaltinamasis A. D. buvo patikrintas pareigūnų ir, manoma, bandydamas nuslėpti galimai nelegalų pirkinį, jį išmetė ir mėgino pasprukti. Tačiau A. D. buvo sulaikytas ir patrauktas baudžiamojon atsakomybėn už neteisėtą disponavimą narkotine medžiaga.

Remiantis tyrimo metu surinktais duomenimis, kaltinamasis Ž. S. narkotinių medžiagų atsargų turėjo ir daugiau. Atlikus patikrinimą jo namuose bei garaže, rasta dar beveik 3 gramai neteisėtai polietileniniuose maišeliuose laikomos minėtosios narkotinės medžiagos.

Ikiteisminį tyrimą atliko Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai.

Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmams.

Baudžiamasis kodeksas už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jų platinti numato baudą, areštą arba laisvės atėmimą iki 2 metų, už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas parduoti ar kitaip platinti, numato laisvės atėmimą nuo 2 iki 8 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)