Prokuratūra praneša, kad abu kauniečiai įkliuvo, kai automobiliu vežė 2 kg kanapių ir beveik 2 g kokaino. Juos patikrinti sustabdė policijos pareigūnai ir surado kvaišalus.

Tą pačią dieną abiejų vyrų namuose per kratas rastos ir likusios narkotinės bei psichotropinės medžiagos. Iš viso jie neteisėtai disponavo daugiau nei 5-iais kilogramais kanapių, beveik 70 gramų kokaino ir daugiau nei 300 gramų amfetamino.

Ikiteisminį tyrimą atliko Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai. Tyrimui vadovavo Marijampolės apylinkės prokuratūros prokurorė.

D. P. pateikti kaltinimai dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu turint tikslą jas platinti. Už šį nusikaltimą numatomas laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų.

Tyrimui vadovavusi prokurorė kreipėsi į teismą dėl priverčiamųjų medicinos priemonių taikymo M. S. atžvilgiu – stacionaraus stebėjimo bendro stebėjimo sąlygomis specializuotoje psichikos sveikatos priežiūros įstaigoje.

Byla perduota nagrinėti Kauno apygardos teismui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją