"Gimtasis Rokiškis" pranešė, kad merdintį žmogų Apaščios kaime, kelyje Rokiškis-Biržai, apie 3 val. nakties pastebėjo vienos rajono bendrovės automobilio vairuotojas.

Kai po keliolikos minučių į įvykio vietą atvyko policija, vaikinas jau buvo be gyvybės ženklų. Iki namų, kur D. Šeškas gyveno su tėvais, jam tebuvo likę apie 500 metrų.

Kelio Biržai–Rokiškis, netoli Pandėlio (Rokiškio r.), rastas jaunas vyras - karys, Lietuvos kariuomenės Krašto apsaugos savanorių pajėgų (KASP) savanoris jaunesnysis eilinis.

Karys vilkėjo tarnybine lauko uniforma.

Lietuvos kariuomenės vado atstovas spaudai kpt. Skomantas Povilionis informavo, kad birželio 15–16 d. karys-savanoris dalyvavo karinėse pratybose. Žinoma, kad pratyboms pasibaigus, birželio 16 d. jis iš karinio dalinio Kupiškyje išvyko į autobusų stotį, planavo vykti namo.

Kario mirties aplinkybes aiškinasi Lietuvos policija.

Jaunesnysis eilinis nuo praėjusių metų tarnavo Lietuvos kariuomenės KASP Vyčio apygardos 5-ojo rinktinėje.

Lietuvos kariuomenės ir Krašto apsaugos savanorių pajėgų vadovybė ir tarnybos draugai reiškia nuoširdžią užuojautą žuvusio kario artimiesiems.

Asmenis, galinčius suteikti daugiau informacijos, susijusios su kario mirties aplinkybėmis, prašome informuoti bendruoju pagalbos telefonu Nr. 112.