Vėlų penktadienio vakarą reidas prasidėjo prie Trakų, šalia transporto žiedo. Čia apie 22.30 val. įkliuvo linksmai nusiteikęs dviratininkas, vietoje gertuvės prie dviračio rėmo pritvirtinęs stipraus alaus plastikinį butelį. Vyrui nustatytas 1,29 prom. girtumas. Įkliuvęs dviratininkas labai nesigraužė: „Nieko tokio, ne pirmas kartas“. Sakė, kad neblaivus važinėja ir automobiliu.

Po to reido dalyviai persikėlė į Vilniaus pakraštį, į Galvės ir Lentvario gatvių sankryžą. Čia buvo sustabdyti du vyrai, neturintys teisės vairuoti: jaunas vyras vairavo „Opel“, o Baltarusijos pilietis - „Subaru“.

Po vidurnakčio reidas buvo tęsiamas Savanorių pr., prie Gerosios Vilties žiedo. Šičia pirmas rimtas pažeidėjas buvo sustabdytas apie 1.30 val. -išsinuomotą „CityBee“ automobilį „Fiat“ vairavusiam 20-mečiui nustatytas lengvas girtumas - 0,57 prom. Vaikinas stebėjosi, kad „pripūtė“, nes, pasak jo, gerti alų baigė apie 18 val., išgėrė 4-5 bokalus, tikėjosi, kad jau išsiblaivė. Beje, jam gresia ne tik teisėsaugos bauda ir vairuotojo pažymėjimo netekimas, 300 eurų baudą jam dar gali skirti ir „CityBee“.

Ten pat patikrinimui buvo sustabdytas ir „Audi“, kurio vairuotojui pareigūnai neturėjo priekaištų, tačiau keleiviai elgėsi įžūliai ir kvailai.

Kol buvo tikrinami „Audi“ vairuotojo dokumentai ir blaivumas, automobilio gale sėdėję keleiviai kišo savo trigrašius: visaip įžūlavo, kabinėjosi prie pareigūnų, nepagarbiai su jais elgėsi. Liepus jiems išlipti iš automobilio, vienas nepakluso. Tik pagrasinus, jog bus panaudotos spec. priemonės, chamas išsiropštė iš mašinos ir prapliupo keiksmais bei grasinimais.

„Audi“ keleiviams skirtos baudos už tai, kad nebuvo prisisegę saugos diržais.

Apie 2.30 val. buvo gautas pranešimas, kad prie naktį veikiančios kebabinės, esančios ant Tauro kalno, atvažiavo visureigis „Mercedes“, kurio vairuotojas aikštelėje pavojingai manevravo, vos neužvažiavo ant žmonių. Be to, jis vairavo nepaleisdamas iš rankų alaus butelio.

Greitai atvykę patruliai visureigį sustabdė netoli minėtosios kebabinės, Mindaugo gatvės pradžioje. Automobilyje buvo du girti jauni vyrai. Vairuotojui nustatytas 2,13 prom. girtumas. Kadangi viršijus pusantros promilės pradedamas ikiteisminis tyrimas, „Mercedes“ vairuotojas buvo nuvežtas į Priklausomybės ligų centrą kraujo tyrimui.

Priklausomybės ligų centre policininkams vairuotoją teko prilaikyti - jam buvo sudėtinga pastovėti ant kojų. Paskui jis buvo nuvežtas į komisariatą, kur pradėtas ikiteisminis tyrimas.