Bevažiuodamas girtutėlis prabangaus „Cadillac ATS“ vairuotojas nuolat pažeidinėjo Kelių eismo taisykles, sukėlė ne vieną avarinę situaciją.

Galiausiai Gelvonų g. jį ir jo draugelį prigriebė Kelių policijos patruliai (pareigūnams kelią telefonu nurodinėjo „Cadillac“ sekę girtu vairuotoju pasipiktinę piliečiai). Įvažiavę į kiemą abu spėjo iššokti iš mašinos ir įbėgti į laiptinę, bet ten juos pasivijo policininkai. Paaiškėjo, kad vairuotojas visiškai girtas - 2,87 prom. Jis neturėjo jokių dokumentų, todėl buvo nuvežtas į policijos komisariatą.

Ne ką geresnis buvo ir jo keleivis. Akivaizdžiai girtas vyras rusiškai ir lietuviškai rėkavo, keikėsi, grasino sumušti žurnalistus ir t.t.

Tą pačią naktį Vilniaus centre įvyko ir avarija. Mergina, vairuodama „Toyota Yaris“, išvažiuodama iš Tilto g. į T. Vrublevskio g., nepraleido taksi automobilio. Per susidūrimą žmonės nenukentėjo, tačiau mergina iškoneveikė savo automobilį - esą jis niekam tikęs, per menką susidūrimą susidaužė, niekas tokio nepirkit ir pan.