Jau įprastiniu tapęs reidas prasidėjo Olandų g., čia ir buvo užfiksuota pirmoji pažeidėja. Sustabdyto „Mini Cooper“ automobilio vairuotoja sukėlė pareigūnams įtarimų, todėl buvo nuspręsta patikrinti jos girtumą. Vos ant kojų pastovinti moteris sunkiai nusigavo iki tarnybinio policijos automobilio, ji net griebėsi pareigūno rankos tam, kad nenukristų.

37 metų moteris į alkoholio matuoklį pripūtė 2,33 promilės, tai vidutinis girtumo laipsnis. Už tokį poelgį vairuotojai gresia baudžiamoji atsakomybė. Taip pat ir didelė bauda (nuo 576 eurų iki 868 eurų) bei teisės vairuoti atėmimas nuo 2 iki 3 metų.

Policijos pareigūnai pasakojo, kad moteris nesugebėjo paaiškinti kur ir kiek alkoholio vartojo. Pažeidėja tik paminėjo, kad važiavo namo, o jie yra visai netoli.

Po vidurnakčio, reidui persikėlus į Pylimo g., policininkai sustabdė „Chevrolet Captiva“ automobilį. Pasirodo, kad prie vairo sėdėjęs vyras (gim. 1972 m.) neturi Lietuvoje galiojančio vairuotojo pažymėjimo. Lietuvos pilietybę turintis vairuotojas oficialiai vairuoti gali tik Turkijoje.

Policijos pareigūnui rašant protokolą vyriškis staiga tapo agresyvus. Paaiškėjo, kad jam nepatiko, jog jis yra fotografuojamas. Vyras, bandydamas įrodyti savo tiesą, pavartojo ne vieną keiksmažodį, bandė skųstis pareigūnams, tačiau tuo jis nieko nepešė. Galiausiai apsiraminęs vyriškis atsisėdo į automobilį.

Už pasivažinėjimą Lietuvoje pažeidėjui teks susimokėti baudą (nuo 289 iki 434 eurų).

Taip pat be vairuotojo pažymėjimo įkliuvo ir taksi vairuotojas. Pasirodo, kad vyriškis jas yra praradęs, dėl to jam buvo surašytas protokolas. Taksistui teks susimokėti nemažą baudą (nuo 434 iki 724 eurų).

Policijos pareigūnai informavo, kad naktį buvo nubausti dar du vairuotojai už vairavimą be vairuotojo pažymėjimo. Vienas jų turi teisę vairuoti Baltarusijoje, tačiau ši privilegija jam nėra suteikta Lietuvoje.

Naktiniame reide buvo užfiksuota ir 11 smulkių pažeidimų.