Vinco Kudirkos gatvėje Kelių policijos pareigūnai reido metu sustabdė „Volkswagen Passat“ automobilį, kurio vairuotojas akivaizdžiai buvo neblaivus. Vyriškis iš karto buvo patikrintas alkoholio matuokliu, kuris parodė, kad vairuotojas – girtutėlis, jis įpūtė 2,23 promilės.

Svyruodamas vyriškis buvo nuvestas į policijos tarnybinį automobilį ir išvežtas į komisariatą. Su neblaiviu vairuotoju keliavę piliečiai kelionę tęsė pėsčiomis, o transporto priemonė buvo išgabenta.

Apsaugininku dirbantis vyras išties prisidirbo, jo atžvilgiu buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat reido metu įkliuvo ir trys vairuotojo pažymėjimo neturintys vyrai. Vienas jų Amerikoje gyvenantis lietuvis, jis buvo nubaustas. Ryškiausiai pasižymėjo jaunuolių kompanija, kuri pamačiusi dirbančius pareigūnus nusprendė pagudrauti.

Jie neprivažiavę reido vietos pasistatė transporto priemonę ir suskubo kuo greičiau pasišalinti. Visgi, viską matę pareigūnai greitai pribėgo ir nusprendė visus patikrinti.

Paaiškėjo, kad nei vienas kompanijos dalyvis nėra įgijęs teisės vairuoti automobilį, nei vienas iš jų neprisipažino vairavęs transporto priemonę, tačiau tiesa išaiškės. Be viso to, kad pareigūnai matė, kuris asmuo galimai vairavo, vietoje, kurioje buvo pastatytas automobilis yra vaizdo stebėjimo kameros, jos padės įrodyti, kas pažeidėjas.

Pasirodo, kad pagrindinis įtariamasis yra ne vieną kartą baustas už transporto priemonės vairavimą neturint tam teisės. Pareigūnai išsiaiškins ir nubaus kaltininką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)