Pirmoji Eišiškių pl. pakliuvo „Opel“ automobilio vairuotoja, prie vairo sėdusi išgėrusi: alkoholio matuoklis parodė 1,36 promilės girtumą. Bet tai nėra vienintelis jos pažeidimas - moteris neturėjo ir vairuotojo pažymėjimo.

Po vidurnakčio Geležinio vilko g. buvo patikrintas „Volvo“ vairuotojas. Ukrainos pilietis „įpūtė“ 0,75 promilės. Pats buvo nustebęs, teigė, kad gėrė tik nealkoholinį alų: „rimtai sakau, ant butelio buvo parašyta 0 promilių“.

Panašiu metu pareigūnams teko vytis „Nissan“ automobilio vairuotoją, kuris nepakluso nurodymui sustoti. Gaudynės pasibaigė Linksmojoje g., Naujojoje Vilnioje, vairuotojui atsitrenkus į šaligatvį. Automobilis sustojo taip staigiai, kad saugos diržo neprisisegęs vyras galva sudaužė priekinį stiklą. Laimei, sunkiai nenukentėjo.

Greitai paaiškėjo, kodėl vyriškis bėgo nuo pareigūnų: prie vairo sėdosi neturėdamas tam teisės. Be to, visiškai girtas. Sunkiai ant kojų bepastovintis vyras „įpūtė“ 1,83 promilės, elgėsi neadekvačiai, rodė nepadorius gestus. Patruliams jį teko tramdyti antrankiais.

Taip pat šio reido metu Geležinio vilko g. buvo patikrintas taksistas, neturintis teisės sėsti prie vairo. Anksčiau vairuotojo pažymėjimą vyras turėjo, bet prarado už pasišalinimą iš eismo įvykio vietos.

Taigi, išvis per naktį buvo nutraukta 3 neblaivių ir 1 beteisio vairuotojo kelionė. Taip pat nubaustas vairuotojas, ant galinės sėdynės vežęs 4 keleivius, nors jo automobiliu galima vežti tik 3.