Kaip teigė Kauno policijos komisariato atstovai, avarija miesto pakraštyje įvyko 1 val. 45 min. E. Remeikiui priklausantis automobilis „Audi A8”, kuriame ir buvo atlikėjai, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir atsitrenkė į ja važiavusį automobilį „Ford Mondeo”, o nuo smūgio dar nulėkė nuo kelio ir rėžėsi į pakelės medžius. Iš „Audi A8“ liko tik laužo krūva, o jame buvusiems žmonėms niekuo nebebuvo galima padėti.

Pirminiais duomenimis, „Ford Mondeo” vairuotojo gyvybei pavojaus nėra. Vežamas į ligoninę jis buvo sąmoningas. Grupės atstovė Oksana Zlatkovaitė pasakojo, kad kraupią naujieną E. Bžeskas sužinojo iš naktį pakėlusio likusio grupės nario Ugniaus Kiguolio skambučio.

Anot jos, iš koncerto Šakiuose naktį grįžinėjo E. Bžesko prodiusuojamų atlikėjų ekipažas. Viename iš jų važiavo U. Kiguolis ir grupės „Kastaneda“ narys Donatas Baumila. Nelaimė įvyko Raudondvario plente, netoli Ugniaus namų, kur visi ketino apsistoti nakvynei.

Atskirame automobilyje „Audi A8“ vyko Egidijus, Jevgenijus ir jų pažįstamas draugas. Kiek atitolęs nuo kolegų, į priekį skubėjo Ugnius, tačiau jo dėmesį sukaustė garsai ir riksmas.

„Mums paskambino naktį, nieko negalėjome aiškiai suprasti, visi rėkė. Buvo mašinų mėsmalė“, - pasakojo skaudžią naujieną išgirdusi Oksana.

E. Bžeskas ir O. Zlatkovaitė jau kuris laikas į koncertus kartu su atlikėjais retai važinėja, todėl jų įvykio vietoje nebuvo. Amžinojon kelionėm žuvusieji bus palydėti savo gimtuosiuose miestuose: J. Snytkinas – Vilniuje, E. Remeikis – Marijampolėje, R. Latvys – Kaune.