Apie 23 val. K. Kalinausko g. mergina sukėlė avariją, kurios metu stipriai sudaužyti du automobiliai. Sukdama į Mindaugo g. „Opel“ vairuotoja nepraleido tiesiai važiavusio taksi „VW Passat“. Per susidūrimą „Opel“ apsisuko į priešingą pusę, o nublokštas taksi dar trenkėsi į stulpą.

Taksi buvo trys keleiviai. Merginai prireikė medikų pagalbos. Nukentėjo ir taksistas - po avarijos jis šlubavo, tačiau medikų pagalbos atsisakė.

Avarijos kaltininkė labai graužėsi, verkė.

Laisvės pr. tikrinant „Volvo“ vairuotojo dokumentus, akivaizdžiai girtas keleivis per langą išmetė šiukšlę. Policininkas liepė jam pakelti išmestąją šiukšlę, bet neblaivus pilietis atsisakė tai padaryti. O kai pareigūnas pagrasino bauda už šiukšlinimą, „Volvo“ keleivis ėmė įžūliu tonu aiškinti, kad jis esąs emigrantas, gyvena Kopenhagoje ir gali susimokėti baudą: „Kiek reikia? 50? 100?“. Tačiau išgirdęs, jog už policijos pareigūno teisėtų reikalavimų nevykdymą tuoj bus išvežtas į komisariatą, chamas pabruko uodegą ir šiukšlę pasiėmė. Bet jam vis tiek buvo surašytas protokolas už šiukšlinimą.

Apie 2 val., reido dalyviams dirbant Pylimo g., staiga pasigirdo variklio riaumojimas ir padangų cypimas - iš Klaipėdos g. į Pylimo g. skersas išlėkė BMW. Ir iškart buvo sustabdytas. Automobiliu važiavo trise, salone voliojosi alaus buteliai ir dujokaukė. Vairuotojui (gim. 1991 m.) nustatytas vidutinis girtumas - 1,79 prom.

Šį BMW atsivijo vaikinai su „Audi“. Jie papasakojo, kad šitas BMW senamiestyje važinėjo chuliganiškai, o juos girta kompanija aplenkė važiuodama šaligatviu ir pro langus rodydama viduriniuosius pirštus. Todėl vaikinai nusprendė chamus pasivyti, bet pamokyti gerų manierų ir Kelių eismo taisyklių nespėjo - BMW sustabdė policija.

Automobilis išgabentas į saugomą aikštelę. O vairuotoją pareigūnai nuvežė į Priklausomybės ligų centrą kraujo tyrimui, paskui į komisariatą, kur pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo neblaiviam, kai girtumas viršija 1,5 prom.

Reido metu įkliuvo ir keturi vairuotojai, neturintys teisės vairuoti.