Socialiniuose tinkluose jau keletą dienų plinta prašymai padėti surasti šiuos du Ispanijoje dingusius lietuvius, kurie turėjo būti Toreviejos mieste, pietrytinėje šalies pakrantėje.

Kaip Delfi pasakojo dingusios merginos teta, ryšis su V. Kunigonyte nutrūko rugpjūčio 6-ąją, iškart po vidurnakčio. Iki to laiko ji susirašinėjo žinutėmis su draugais ir rašė, kad nekantrauja grįžti namo. Nuo to laiko apie ją nėra jokių žinių.

T. Paulauskas Ispanijoje dirbo nuo vasaros pradžios, o V. Kunigonytė jį atvyko aplankyti porai savaičių. Jiedu jau buvo susitarę su keleivinio mikroautobuso vairuotoju, kad rugpjūčio 7 d. grįš atgal į Lietuvą, bet sutartu laiku nepasirodė.

Apie įvykį informuota Lietuvos teisėsauga, o paiešką aktyviai vykdo Ispanijos pareigūnai.

Turintys bet kokios informacijos apie šį įvykį raginami kreiptis į pareigūnus arba pranešti dingusios merginos mamai numeriu +37062835254. Taip pat galima kreiptis socialiniais tinklais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)