Kauno apskr. pareigūnai penktadienį 6.33 val. gavo pranešimą, kad Kėdainiuose, A. Kanapinskio g., konflikto metu vyras (gim. 1990 m.) sužalojo kartu gyvenusią jauną moterį (gim. 1992 m.) ir susižalojo pats.

Pirminėmis policijos žiniomis, pora skyrėsi, ar jau buvo išsiskyrusi. Bent taip nurodė juos pažinoję žmonės.

Gydymo įstaigoje vyras mirė, jaunos moters būklė išlieka sunki.

Po pirminės įvykio įvykio vietos apžiūros, moteris subadyta peiliu. Neatmetama, kad galėjo būti panaudoti ir kiti žalojantys įrankiai.

Įvykio aplinkybes aiškinasi Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai.

Pradėtas tyrimas dėl mirties priežasties nustatymo bei sunkaus sveikatos sutrikdymo. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

Portalo rinkosaikste.lt žiniomis, kilus konfliktui, įsiplieskė ir muštynės, per kurias abu sugyventiniai buvo žiauriai subadyti.

Triukšmą išgirdę gretimo buto gyventojai iškvietė policiją, medikus.

Atvykusios specialiosios tarnybos išvydo kraupų vaizdą – aplink buvo pilna kraujo, sunkiai sužaloti žmonės. Medikai sunkios būklės vyrą nedelsiant išgabeno į Kėdainių ligoninės Skubiosios pagalbos – priėmimo skyrių. Vyro gyvybės išgelbėti nepavyko – jis mirė.

Moteris taip pat sužalota labai žiauriai, jai prasidėjęs vidinis kraujavimas, medikai tuoj pat ją operavo. Dėl jos gyvybės kovoja Kėdainių medikai, neatmetama, kad stabilizavus būklę jauna moteris bus išgabenta į Kauną.

Jauna pora šiame bute gyvena apie mėnesį laiko. Butą jie nuomojosi. Kaimynai teigia, kad anksčiau čia jokių barnių ar konfliktų nėra buvę.

Dėl ko kilo tokia liūdna baigtimi kilęs konfliktas aiškinasi gausios Kėdainių ir Kauno pareigūnų, tyrėjų pajėgos.