Respublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės atstovė Agnė Ignatavičienė sekmadienį DELFI patvirtino, kad R. Boravskis vis dar yra komos būsenos. „Jam suteikta visa reikiama pagalba. Belieka laukti“ , - teigė ligoninės atstovė.

Geras R. Boravskio bičiulis aktorius Šarūnas Puidokas tikino, kad nukentėjusio draugo būklė jau stabili. „Kalbėjau su jo motina. Sakė, kad atlikta operacija pavyko, bet lūžęs dubens kaulas. Vis dėlto svarbiausia, kad smegenų sutrikimo nėra. Jam dar gerai baigėsi, viskas galėjo būti tikrai blogiau“, - pasakojo Š. Puidokas.

Apie nelaimę pranešta ankstų šeštadienio rytą. Paskelbta, kad Linkmenų gatvėje rastas pro langą iškritęs žmogus.

Paaiškėjo, kad tai – aktorius R. Boravskis.

Į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnai, medikai ir ugniagesiai. Paaiškėjo, kad iš pradžių buvo neteisingai nurodyta nelaimės vieta - žmogus nukrito iš Konstitucijos pr. 23 B penkto aukšto.

Šiame pastate įkurta daug įmonių. Vyrą surado pastato sargas, pamatęs viename lange šviesą.

Vyras nukrito ant antro aukšto stogelio, tad ugniagesiai jį pasiekė autokopėčiomis ir nukėlę perdavė medikams.

Aktoriaus draugas Seimo narys Audrius Nakas DELFI nelaimingą atsitikimą patvirtino ir sakė, kad aktorius šeštadienį buvo paniręs į komą. Medikai informacijos apie R. Boravskio sveikatos būklę kol kas neteikia.

Rolando būklė sunki. Kiek žinau iš kolegų, visi sako, kad jam koma. Kuo viskas baigsis dar nežinia. Detalių įvykio aplinkybių nežinau, bet vakar vyko vieno spektaklio premjera, Rolandas atėjo kaip žiūrovas, - šeštadienį dieną teigė A. Nakas.

LNK Žinioms aktorius sakė, kad R. Boravskiui nustatyti daugybiniai lūžiai ir trūkusi diafragma. Ligoninėje jam buvo atlikta operacija.

Spėjama, kad R. Boravskis iškristi galėjo, kai atsirėmė į neuždarytą langą.