Policijos pareigūnai 17.13 val. gavo pranešimą, kad T. Kosciuškos gatvėje įvyko penkių automobilių avarija. Pirminiais duomenimis, „Opel“ vairuotojas nė nestabdė, nors keturi automobiliai priešais jį stovėjo. Po smūgio visi automobiliai gerokai apgadinti.

DELFI skaitytojas neslėpė, kad pasidarė nejauku, kai įvyko avarija. Policijos pareigūnai nuvyko į avarijos vietą. Kol kas neaišku, ar per avariją yra nukentėjusiųjų.

Avarijos kaltininkas neblaivus. Įvykio vietoje jam teko tikrintis alkoholio matuokliu. Nustatytas vidutinis girtumas - 1,93 girtumas.

Vienam avarijos dalyvių prireikė ir medikų pagalbos. Paaiškėjo, kad į šioje avarijoje vienas nukentėjusiųjų taip pat neblaivus, jam nustatytas 0,96 prom. alkoholio. Jei ne avarija, vyras gal ir ramiai būtų sugrįžęs į namus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)