Pirminiais duomenimis, susidūrė net 7 transporto priemonės.

Pranešimas apie įvykį buvo gautas 15.38 val. Policija teigia, kad tikslus apgadintų automobilių kiekis nežinomas. Feisbuke vilniečiai rašo, kad pagrindinėje Vilniaus gatvėje susidūrė 7 automobiliai: BMW, „Volkswagen“, „Škoda“, „Toyota“, „Mercedes Benz“, „Volvo“.

Pirminiais duomenimis, įvykio metu žmonės nebuvo sužaloti.

Dėl avarijos susidarė milžiniškos spūstys.

Taip pat policija informuoja, kad sostinėje užregistruotos dar 8 avarijos.

Kurių gatvių vengti

Didžiausios grūstys susiformavo pagrindinėse miesto gatvėse. Ilgiausiai užtruks tie, kuriems teks važiuoti Olandų gatve Olandų žiedo link, čia, pranešama, pikas truks dar bent porą valandų.

Pavargti teks ir tiems vairuotojams, kuriems reikės įveikti greta didžiųjų prekybos centrų esančias miesto gatves. Ozo ir Kareivių gatvėse vakarinis pikas tęsis kone iki 19 valandos.

Kareivių gatvėje spūstys prasideda nuo pat Valakampių tilto, be to, eismą trikdo ir čia įvykusi avarija. Kalvarijų gatvėje, važiuojant iš centro, pikas taip pat tęsis dar bent porą valandų.

Eismas sustojęs ir Konstitucijos prospekte, T. Narbuto gatvėje. Čia, informuojama, spūstys tęsis dar ilgiau, iki 19.30 val.

Stovėti teks ne tik tiems, kurie Geležinio Vilko gatve važiuos Savanorių prospekto link, bet ir tiems, kurie judės į priešingą, Baltupių, pusę. Mat Geležinio Vilko, Žalgirio gatvių atkarpose spūstys prognozuojamos iki pat 19 valandos.

Vakarinis pikas prasidėjęs ir Eišiškių plente, važiuojant nuo Dariaus ir Girėno gatvės ir minėto plento sankryžos tolyn nuo miesto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (182)