Pranešimas apie didelę avariją buvo gautas penktadienį 19.55 val. skubios pagalbos telefono numeriu 112.

Per avariją kelio Vilnius-Panevėžys 21 kilometre, Vilniaus rajone, Dūkštų seniūnijoje, susidūrė 4 lengvieji automobiliai ir autobusas.

Policija BNS informavo, kad pakeliui į ligoninę mirė vienu iš lengvųjų automobilių važiavęs žmogus.

Pirminiais policijos duomenis, į autobusą, vykstantį maršrutu Vilnius-Karvis ir tuo metu stovėjusį, rėžėsi vienas automobilis, paskui kiti.

Papildyta.

Įvykio vietoje liudininkai DELFI pasakojo, kad iš pradžių susidūrė autobusas ir lengvasis automobilis, pastarasis sustojo skersai kelio. Kiti du automobiliai „Mazda“ ir „Mercedes Benz“ nespėjo sustoti ir rėžėsi į jį.

Liudininkai pasakojo, kad autobusu važiavęs keleivis norėjo padėti prispaustam žmogui, tačiau tuo metu į autobuso galinę dalį rėžėsi „Volvo“, nuo smūgio keleivis iš autobuso galo skriejo į priekį ir susilaužė abi kojas. Žmonės teigė, kad „Volvo“ automobilis palindo po autobusu.

Taip pat susijaudinę vairuotojai informavo, kad vyriškis, kuris mirė vežamas į ligoninę, buvo rastas šalikelėje, žmonės mano, kad jis nuo smūgio iškrito iš transporto priemonės.

Liudininkų teigimu, į ligoninę buvo išgabenta ir moteris su vaiku.

Didelę dalį tragiško įvykio matęs jaunuolis DELFI sakė, kad tai rūko, slidaus kelio ir greičio padarinys. Jis spėjo sustoti ir taip pats išvengė sužalojimų.

Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Papildyta 22.48 val.
Specialiosios tarnybos atlaisvino vieną eismo juostą kelyje Vilnius-Panevėžys, kelias pravažiuojamas.
Į įvykio vietą buvo išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.