Vėlų vasario 6-osios vakarą, apie 23.20 val., pataisos pareigūnams tikrinant Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos Pirmojo sektoriaus prieigas, pastebėti dviejų asmenų pėdsakai, vedantys mišku link Pirmojo sektoriaus. Pareigūnams kilus įtarimų, kad asmenys gali atlikti permetimą, ir pasekus sniege paliktomis pėdomis, sulaikytas vyriškis, kuris su savimi turėjo du paketus. Išardžius paketus, juose rasti 7 mobiliojo ryšio telefonai, 11 SIM kortelių „Labas“ ir 3 USB laidai, praneša Kalėjimų departamentas.

Kiek vėliau atkaklūs pareigūnai Pravieniškių gyvenvietėje sulaikė ir kitą šlapią ir snieguotą bendrininką.

Abu asmenys pristatyti į administracines patalpas įvykiams išsiaiškinti. Nustatyta, kad abu vyriškiai atvykę iš Marijampolės, paaiškinti, ką tokiu laiku veikė Pravieniškių gyvenvietėje, negalėjo.

Apie įvykį informuoti policijos pareigūnai, kurie atvykę surašė minėtiems asmenims administracinio pažeidimo protokolus ir dėl karantino taisyklių pažeidimo.

Primename, kad asmenims už bandymą perduoti draudžiamus daiktus nuteistiesiems gresia bauda iki 3 tūkst. eurų pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 226 str. „Neteisėtas daiktų ir reikmenų įnešimas, perdavimas ar bandymas juos perduoti laisvės atėmimo vietose, sulaikytųjų sulaikymo vietose laikomiems asmenims arba neteisėtas daiktų ir reikmenų gavimas iš šių asmenų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)