Marijampolės apskr. policija praneša, kad gegužės 6 d. Veiklos skyriaus pareigūnams atliekant kratą gyvenamosiose ir buitinėse patalpose, esančiose Marijampolėje, Varnupių g., rasta ir paimta augalinės kilmės galimai narkotinės medžiagos, svarstyklės, pistoletas „Perfecta FBI 8000“, šoviniai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 253 str. 1 d. (Tas, kas neturėdamas leidimo gamino, įgijo, laikė, nešiojo, gabeno ar realizavo šaunamąjį ginklą, šaudmenis, sprogmenis ar sprogstamąsias medžiagas, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki penkerių metų) ir pagal 259 str. 2 d. (Tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė nedidelį kiekį narkotinių ar psichotropinių medžiagų neturėdamas tikslo jų parduoti ar kitaip platinti, padarė baudžiamąjį nusižengimą ir baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba bauda, arba areštu).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją