Važiuojant į Klaipėdą, kur gyvena naujoji automobilio šeimininkė, staiga užgeso automobilio variklis. Jį vairavęs Vladimiras, gim. 1956 m., riedančia mašiną nuvairavo į kelkraštį. Jis ir naujoji automobilio savininkė Sigita J., gim. 1947 m., išlipo iš mašinos. Staiga iš po automobilio pradėjo veržtis dūmai.

Akimirksniu užsiliepsnojusią mašiną puolė gesinti ne tik Vladimiras, bet ir pro šalį važiavę vairuotojai, negailėję savo gesintuvu. Tačiau iki galo užgesinti mašiną pavyko tik iš Gargždų atvykusiems ugniagesiams gelbėtojams.

Degantį automobilį nufilmavo DELFI skaitytoja Agnė.

Pasirodo, Sigita J.,mašiną nusipirko pagal skelbimą internete. Nuvažiavo su draugais į Šiaulius apžiūrėti mašinos. Automobilis „VW Polo“ iš Belgijos, skelbime nurodyta, kad juo važinėjo tik viena savininkė moteris, kuri per devynis metus nuvažiavo 61 000 kilometrų. Prekė tiko ir patiko. Benzinu varomas automobilis buvo išbandytas kelyje. Pardavėjas paliko solidaus verslininko įspūdį. Šalia jo privataus namo stovėjo ir daugiau mašinų paruoštų pardavimui. Matėsi, kad žmogus tuo užsiima. Buvo pasirašyta pirkimo–pardavimo sutartis ir naujoji jo savininkė išvyko kelionėn į Klaipėdą.

Važiuojant iš Šiaulių, ekipažas sustojo aukščiausios magistralės vietos poilsio aikštelėje. Pailsėjo, apžiūrėjo pirkinį, nieko įtartino nepastebėjo ir važiavo toliau iki Vėžaičių.

Kai automobilis sudegė, pirkėja paskambino pardavėjui, tačiau šis atsakė, kad čia jau nebe jo daiktas.

Techninės pagalbos automobilis nuodegulius iš magistralės nuvežė į metalo supirktuvę, o pirkėja sakė, dar pagalvos kaip elgtis toliau. Ji svarstė ar kreipsis į teismą dėl pardavėjo atsakomybės ar nesikreips. 

DELFI dėkoja skaitytojai Agnei už filmuotą vaizdo įrašą.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (217)