36 metų Guinara Gadzijeva iš šio verslo uždirbo tiek pinigų, kad suėmimo metu ji su savimi turėjo 750 000 svarų (apie 3,87 mln. litų) grynais.

Policininkai mano, kad per trejus savo nelegalios karjeros metus ši moteris sukaupė milijonus svarų. Nelegaliems žmonių pervežėjams merginos, kurioms buvo žadamas namų šeimininkių darbas, sumokėdavo po 20 000 svarų (apie 100 000 litų) ir buvo nuvežamos į D.Britaniją.

Vos atvykus į šią šalį jos būdavo priverčiamos dirbti prostitutėmis ir taip grąžinti „skolą“. Kai kurios jų netgi buvo verčiamos dirbti 24 valandų trukmės pamainomis. Per tą laiką jos spėdavo aptarnauti iki 40 klientų. Už tokį darbą jos per dieną uždirbdavo vos po 10 svarų (50 litų).

G.Gadzijeva laikė jas įkalinusi. Pagal šios moters sukurtus tarifus prostitutės kasdien jai turėdavo sumokėti po 450 svarų už gyvenamųjų patalpų nuomą ir 75 svarus „už patarnavimus“.

Viename viešnamyje buvo įrengtas kankinimų kambarys: joje buvo vieta nukryžiavimui, odiniai diržai ir grandinės. Įsislaptinusiam policininkui buvo pasiūlytas iškrypęs mazochistinis seksas. Viešnamio šeimininkė jam pademonstravo kaip galima elgtis su prostitutėmis pati smarkiai tvodama merginai per užpakalį.

G.Gadzijeva į Londoną atvyko 1997 metais ir paprašė prieglobsčio. Kitais metais ji buvo deportuota, tačiau po kelių savaičių grįžo. Harrow karališkojo teismo teisėjas ją pripažino kalta dėl neteisėto įkalinimo ir prostitucijos kontrolės.