Policijos pareigūnai informuoja, kad spalio 21 d. 21.25 val. Vilniuje, Ozo gatvėje, buvo sulaikytas daug kartų teistas, niekur nedirbantis vyras, nuolat vogęs dviračius iš užrakintų patalpų bei daugiabučių gyvenamųjų namų laiptinių.

Policija buvo paskelbusi šio, nuo teismo skirtos bausmės besislapstančio, vyro paiešką.

Sulaikymo metu jis važiavo baltos spalvos dviračiu „Phantom BY KS Cycling“, rėmo numeris LDY9001657.

Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai turi informacijos, kad dviratis galėjo būti pavogtas Verkių seniūnijos teritorijoje ir prašo atsiliepti jo savininką. Artimiausiu metu negavus nukentėjusio asmens pareiškimo dėl dviračio vagystės, nebus įrodytas vagystės faktas, o vogtas dviratis, vadovaujantis Lietuvos Respublikos įstatymais, privalės būti grąžintas su juo sulaikytam asmeniui.

Atpažinus savo dviratį prašome kreiptis į Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus 1-ojo poskyrio vyresniąją tyrėją Jeleną Antonovą tel. (8 5) 271 7707, el. p. jelena.antonova@policija.lt arba į Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato budėtojų padalinį Vilniuje, Žirmūnų g. 139A, tel. (8 5) 271 7600.