Vilniaus apskrities policija praneša, kad balandžio 16 d. „Lidl“ parduotuvėje, Žemaitės g., Vilniuje, buvo užpultas apsaugos darbuotojas. Jis atlikdamas savo pareigą ir bandydamas sulaikyti vagyste įtariamą vyrą, krito ant grindinio ir susižalojo galvą. Nusikaltėlis paspruko, o apsaugininkas buvo paguldytas į ligoninę.

Tirdami šį įvykį, kriminalistai išsiaiškino gudrų nusikaltimo modelį.

Viskas prasidėjo nuo to, kad pro kasą išeinantis vyras sukėlė įtarimų parduotuvės darbuotojai. Vyras nešėsi krepšį su pirkiniais, bet tikino prekių įsigijęs kitoje parduotuvėje ir apie tai neva įspėjęs apsaugininką.

Kasininkė nepatikėjo ir iškvietė apsaugą. Tuomet sulaikytas vyras parodė kvitą. Klasta greitai paaiškėjo, nes kvitas atspausdintas prieš mėnesį, o prekės – naujos.

Pareigūnams pavyko nustatyti ir sulaikyti įtariamąjį. Priremtas įrodymų, šis prisipažino. Už apsaugininko sveikatos sutrikdymą vyrui gresia laisvės atėmimas iki vienerių metų nelaisvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją