Kauno oro uoste dirbantys VSAT pareigūnai iš antžeminio aptarnavimo tarnybų gavo pranešimą, kad reisu iš Dublino atskrendančiame lėktuve yra įgulos reikalavimų nepaisantis ir orlaivyje chuliganiškai besielgiantis vyras.

Turėta žinių, kad jis šiurkščiai pažeidinėjo skrydžio saugos reikalavimus, lėktuvo tualete rūkė ir, įtarta, buvo apsvaigęs nuo alkoholinių gėrimų. Vyras triukšmavo, elgėsi neadekvačiai ir taip kėlė pavojų ir skrydžio, ir kitų keleivių saugumui. Pasieniečių buvo paprašyta pagalbos sulaikant chuliganą.

VSAT praneša, kad lėktuvui nusileidus Kaune, pasieniečiai prie trapo akivaizdžiai neblaivų vyrą sulaikė ir atvesdino į oro uosto pasienio kontrolės punkto tarnybines patalpas. Airijoje nuolat gyvenančiam 51-erių lietuviui nustatytas 2,06 prom. girtumas.

Sulaikytąjį pasieniečiai perdavė policininkams.

Pastaruoju metu padažnėjo atvejų, kai Kauno oro uosto pasieniečiams tenka atlikti ne tik tiesiogines funkcijas, bet ir spręsti įvairius neblaivių ar chuliganiškai besielgiančių asmenų sukeltus incidentus.
Vien pirmadienį tokių atvejų buvo trys.

Rugsėjo gale Kauno oro uoste pasieniečiai du kartus sulaikė vyrą, iš tuo metu neveikusio baro keleivių terminale vogusį alkoholį ir užkandžius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją