Pirminiais duomenimis, avarija įvyko apie 18.30 val., kai moters vairuojamas automobilis „Mazda“ bandė įsilieti į Klaipėdos kryptimi judančio transporto srautą. Tačiau, kaip jau tapo įprasta šioje vietoje, besirikiuojanti „Mazda“ gavo smūgį. Į lengvąjį automobilį trenkėsai pirmąja eismo juosta važiuojantis vilkikas.

Į avarijas šioje vietoje pakliuvę vairuotojai teigia, kad pagrindinė problema – per trumpa greitėjimo juosta ir vairuotojų netolerantiškas elgesys įleidžiant kitus automobilius.

Po susidūrimo su vilkiku lengvasis automobilis apsisuko, lengvai atsitrenkė į kelio atitvarus ir galiausiai sustojo antroje eismo juostoje. Laimei, avarijos metu nevyko intensyvus eismas.

Avarijos padariniai galėjo būti pašalinti greičiau, jei nebūtų prireikę policijos pareigūnų pagalbos pildant eismo įvykio deklaracijas. Vilkiką vairavęs Rusijos pilietis sunkiai susigaudė, kaip viską teisingai užpildyti.

Pagrindinis Lietuvos kelias, jungiantis sostinę su uostamiesčiu, turi kelias skaudžias vietas. Viena iš jų, Kleboniškio arba A.Meškinio vardu pavadintas tiltas, kur susikerta tranzitiniai ir Kauno miesto bei rajono gyventojų srautai. Šioje kelio atkarpoje nuolat įvyksta eismo nelaimės, dėl kurių per Kauną skubantys vairuotojai priversti stovėti kilometrinėse spūstyse.

Daugiau skaitykite čia.