Žiaurus nusikaltimas įvykdytas Gegužių gatvėje. Apie įvykį policijai pranešta pusę vienuoliktos vakaro. Policijos departamentas informuoja, kad negyva 53-ejų moteris rasta bendrojo naudojimo koridoriuje. Ant aukos kūno ekspertai aptiko daugybę mušimo žymių.

Įtarus žmogžudyste, policija sulaikė 45-erių vyrą. Jis buvo sunkiai apgirtęs. Alkoholio matuoklis parodė 3,70 prom. Įtariamasis naktį praleido areštinėje. Kai išsiblaivys, jis bus apklaustas.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl artimo žmogaus arba giminaičio nužudymo. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba iki gyvos galvos.

Šiaulių apygardos prokuratūros atstovė Rasa Gelžinytė informavo Delfi.lt, kad sulaikytasis - aukos sugyventinis. Jis gerai žinomas teisėsaugai, ne kartą teistas dėl smurto artimoje aplinkoje. Bylos tyrimui vadovaujanti prokurorė Jūratė Tamašauskienė artimiausiu metu planuoja kreiptis į teismą dėl leidimo suimti įtariamąjį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją