Anot Kretingos rajono savivaldybės priešgaisrinė tarnybos vadovo, jie buvo arčiausiai nelaimės vietos, tad į pagalbos šauksmą reagavo žaibiškai. Atvykus gelbėtojams, šulinyje moteris laikėsi įsikibusi grandinės, prie kurios pririštas kibiras. Išsigandusi ji negalėjo nieko paaiškinti.

„Ta pamaina, kuri gelbėjo moterį, turėjo pirmą tokį atvejį. Gelbėtojai žaibiškai sureagavo. Kaip greitai moteris įkrito, taip per kelias minutes nuo iškvietimo ji buvo iškelta. Atvykę gelbėtojai pritvirtino kopėčios šulinyje, nusileido iki moteris ir ją apkabinę iškėlė bei perdavė kitam kolegai, kuris moterį susuko į šiltą apklotą. Moteris buvo sušalusi“, – Delfi.lt pasakojo Kretingos rajono savivaldybės priešgaisrinė tarnybos vadovas Nerijus Ciparis.

Garbaus amžiaus nelaimėlę medikai nuvežė į ligoninę. Sušalusi ir išsigandusi moteris, pirminiais duomenimis, rimtų sužalojimų išvengė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)