Alytaus apskrities policijos duomenimis, skenduolis iš Ančios ežero ištrauktas penktadienį, apie 7 val. 40 min.

Kūną ežere pastebėjo pro šalį ėjusi moteris. Mirusįjį atpažino Veisiejų seniūnas. Nustatyta, kad tai – vietos gyventojas (gim. 1957 m.).

Per pirminę apžiūrą išorinių smurto žymių nepastebėta.

Deja, tai – ne vienintelė mirtimi pasibaigusi nelaimė šalyje.

Klaipėdos policija praneša, kad miesto ligoninėje mirė antradienį iš Tauragės dėl patirtų sužalojimų atvežtas vyras (gim. 1972 m.). Jo mirties priežasčiai nustatyti pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Respublikinės Šiaulių ligoninės Chirurginės reanimacijos skyriuje mirė moteris (gim. 1943 m.), kuri vasario 19 buvo atvežta iš namų Šiaulių r., Bazilionų miestelyje. Įtariama, moteris susižalojo nukritusi nuo laiptų.

Šiaulių apskrities policija praneša, kad ketvirtadienį, apie 10 val., Kviečių g., daugiabučio namo kieme, rastas mirusios moters (gim. 1933 m.) kūnas. Išorinių smurto žymių nerasta. Pirminiais duomenimis, moteris iškrito iškrito per balkoną iš ketvirto aukšto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją