Pranešimas apie nelaimę buvo gautas penktadienį 13.29 val. skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112.

Vilniaus policija DELFI informavo, kad viešojo transporto stotelėje stovėjęs vyras nukrito ant kelio prieš pat troleibusui pajudant, tada ir įvyko baisi nelaimė. Pirminiais duomenimis, vyras buvo pervažiuotas troleibuso.

Į įvyko vietą nedelsiant buvo iškviesti medikai bei ugniagesiai. Vyras buvo ištrauktas iš po transporto priemonės. Pranešama, kad medikai konstatavo vyro mirtį. Pirminiais duomenimis, nelaimėliui apie 60 metų.

Papildyta. UAB „Vilniaus viešasis transportas“ komentaras. Bendrovės duomenimis, penktadienį, apie 13.30 val., Savanorių prospekto stotelėje tuo pačiu metu sustojo 16 ir 6 maršrutų troleibusai. Iš 16 maršruto troleibuso, pro galines duris, išlipo keleivis ir sustojo ties kelkraščiu. Pirminiais duomenimis, jis prarado pusiausvyrą ir krito po važiuoti pradėjusio 6 maršruto troleibuso ratais. Tolimesnes įvykio aplinkybes tiria policija. UAB „Vilniaus viešasis transportas“ reiškia užuojautą žuvusiojo artimiesiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)