Eismo įvykio metu stipriai sužeista lengvuoju automobiliu „Nissan” važiavusi mergina, taip pat dar du žmonės pristatyti į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, magistraliniame kelyje susidūrė vilkikas ir mikroautobusas. Vairuotojai patyrė šoką. Vėliau į stovintį vilkiką atsitrenkė dar vienas automobilis. Dviejų automobilių vairuotojos perduotos medikams.

Apie 14.37 val. bendruoju pagalbos telefonu gautas pranešimas, jog kelyje Kaunas-Klaipėda, ties Cinkiškėmis (apie 25 km nuo Kauno) įvyko autoįvykis. Susidūrė vilkikas ir mikroautobusas „VW Transporter“. Iš pirminės apžiūros, „VW Transporter“ vairavusi moteris patyrė šoką, tačiau vis tiek perduota medikams detalesnei apžiūrai.

Kol vilkikas dar nebuvo patrauktas nuo kelio, į jo galą atsitrenkė dar vienas automobilis. „Nissan Qashqai“ vairavusi moteris greitosios pagalbos automobiliu išvežta į gydymo įstaigą.

Eismo įvykio metu susidūrė lengvasis automobilis „Nissan Qashqai”, mikroautobusas „VW Transporter” ir Latvijos piliečio vairuojamas krovininis vilkikas.

Tikslias nelaimės priežastis ir aplinkybes aiškinasi Kauno apskrities policijos tyrėjai.