Vilniaus apskr. VPK Šalčininkų r. PK pareigūnai, siekdami mažinti šešėlinės ekonomikos apraiškas ir reaguodami į gyventojų pranešimus, rugpjūčio 28 d. atliko policinę priemonę Eišiškių m.

Policija pranešė, kad atokioje miesto gatvelėje esančio autoserviso teritorijoje rastas automobilis „Mitsubishi Pajero“, kurio salone buvo laikomas didelis kiekis kontrabandinių rūkalų. Būtent tokio modelio ir spalvos automobilį eksploatuoja valstybės sienos apsaugos pareigūnai ‒ jame buvo įrengtas mėlynos spalvos švyturėlis, o, esant reikalui, buvo naudojama ir pasieniečių atributika. Automobilyje ir autoserviso teritorijoje buvo rasti lipdukai su Valstybės sienos apsaugos tarnybos logotipais tvirtinimui ant automobilio.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 1992 str. 2 d. Už šią nusikalstamą veiką numatyta bauda arba laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)