Nurodyta, kad avarija įvyko Kretingalės seniūnijoje, Stančių kaime, Rentos gatvėje.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Kretingos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija pranešta Klaipėdos medikams bei policijai.

Atskubėjus pagalbai paaiškėjo, kad susidūrė automobiliai „Ford C - Max“ ir „VW Golf“. Iš sumaitotų automobilių išvaduoti trys žmonės.

Iš automobilio „VW Golf“ Deivydas K. (gim. 1993 m.) išlipo pats, o Gretą B. (gim. 1993 m.) išvadavo policijos pareigūnai ir ugniagesiai-gelbėtojai. Merginai nustatytas pilvo sumušimas, ji gydoma ambulatoriškai. Vaikinui diagnozuotas rankos piršto ir blauzdikaulio lūžiai, jis paguldytas į ligoninę. Automobilis priklauso vaikino motinai. Kas - vaikinas ar mergina - vairavo, aiškinasi policija.

Ugniagesiams teko vaduoti ir „Ford“ vairuotoją Editą S. (gim. 1972 m.). Stipinkaulio lūžimą ir krūtinės bei kelio sumušimus ji gydosi ambulatoriškai.

Policija kol kas nekomentuoja kas išvažiavo į priešingą eismo pusę. Pagal žymes ant kelio ir mašinų išsidėstymą po smūgio spėjama, kad automobilio „VW Golf“ vairuotoja, važiuodama nuo Kretingos Klaipėdos link, išvažiavo į priešingą eismo pusę ir sukėlė avariją. Be to, šio automobilio padangos visiškai netinkamos važinėjimui.