27-erių metų sunkvežimio „Volvo“ vairuotojas Justinas šiame rajone atsidūrė pirmą kartą. Kelio ženklų čia nėra, tad jis važiuodamas Plytinės gatve sankryžoje nepraleido kliūties iš dešinės – automobilio „Renault Clio“, atlėkusio Biržų gatve. Po susidūrimo abi transporto priemonės nulėkė nuo kelio ir išvertė privataus namo tvorą.

„Renault Clio“ buvo suspaustas iš visų pusių: į vairuotojo pusės duris trenkėsi sunkvežimis, o su kita puse išversta mūrinė kolona.

„Renault Clio“ vairuotojas pats išlipo iš mašinos, dėl skausmo rankoje jis išvežtas į ligoninę. Pasak sunkvežimio vairuotojo, jaunuoliui – ne daugiau kaip 17-a metų ir jis tikrai neturėtų turėti vairuotojo pažymėjimo.

Tuo metu išverstos tvoros savininkas ir kaimyninių namų gyventojai guodėsi, kad čia visi sankryžos kampai pažymėti avarijomis. Avarijos čia vyksta vien todėl, kad nėra kelio ženklų, nurodančių važiavimo pirmumo teisę.

Avarijos vietoje dirbę kelių policijos pareigūnai pasiūlė kreiptis į miesto saugaus eismo komisiją.

O toliau įvykiai pradėjo klostytis netikėta linkme. Į ligoninę vežamas automobilio „Renault Clio“ vairuotojas, medikų pareikalavo jį išleisti, neva jis nėra sužeistas.

Tačiau grįžęs namo pilietis Gediminas V. vis dėlto pasijuto blogai. Vėl išsikvietė medikų brigadą, jie jaunuolį nuvežė į ligoninę, kur jam diagnozuotas galvos sumušimas ir abiejų plaštakų nubrozdinimas. Jis paleistas gydytis namo.

Ligoninėje paaiškėjo, kad jaunai atrodančiam vairuotojui 25 metai. Tačiau, tai, kad jis neturėjo vairuotojo pažymėjimo, yra tiesa. Vaikinas yra tik išlaikęs mokyklinius vairavimo egzaminus. Nors dėl avarijos nekaltas, jo laukia bausmė už vairavimą neturint vairuotojo pažymėjimo nuo 1000 iki 1500 litų.