Trečiadienį kiek po 10-tos valandos ryto bendruoju pagalbos telefonu gautas pranešimas, kad ties Irkinių kaimu, esančiu Alsėdžių seniūnijoje,
per eismo įvykį prispaustas vienas žmogus.

Kaip Delfi.lt informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Edita Zdanevičienė, Atvykus pagalbai, sumaitotame lengvajame automobilyje buvo prispaustas vairuotojas. Gelbėtojai panaudojo hidraulinę įrangą ir jį išlaisvino. Jis perduotas medikams.

Kartu važiavusiam keleiviui taip pat prireikė medikų pagalbos. Šis žmogus nebuvo prispaustas, iš automobilio jis išlipo pats.

Vilkiko vairuotojas nesužalotas.

Kol įvykio vieta bus sutvarkyta, policijos pareigūnai riboja eismą.

Papildyta 13.53 val.:Įtariama, kad avariją sukėlė klaipėdietis, vairavęs „VW Sharan“. Šiaulių apskr. policijos atstovė Gailutė Smagriūnienė Delfi.lt pranešė, kad, pirminiais pareigūnų tyrimo duomenimis, „VW Sharan“ vairuotojas, gimęs 2001 m. išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su atvažiuojančiu sunkvežimiu „Volvo“, kurį vairavo 1991 m. gimęs vyras.

Lengvajam automobiliui atsitrenkus į sunkvežimio kairį šoną, sprogo „Volvo“ padanga. Sunkiasvorę transporto priemonę vyras suvaldė – automobilis sustojo daugiau nieko nekliudęs, o „VW Sharan“, tapęs nevaldomas, nulėkė į šalikelę.

Po medikų apžiūros paaiškėjo, kad „VW Sharan“ vairuotojui koja lūžo net keliose vietose. Jis patyrė ir daugybinius sumušimus.

Kartu važiavęs bendrakeleivis, gimęs 1990 m., po medikų apžiūros dėl sumušimų krūtinės ląstos srityje, išleistas gydytis namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)