Pranešta, kad avarija įvyko 7.37 val., Panemunėlio seniūnijoje esančiame Sėdžiūnų kaime, kelyje Rokiškis – Panevėžys, 5 km nuo Rokiškio.

Į įvykio vietą išsiųstos Rokiškio priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, medikai ir policija.

Atvykę ugniagesiai rado du automobilio nuolaužų prispaustus žmones. Juo išlaivinę perdavė medikams.

Policijos departamentas praneša, kad avariją sukėlė pareigūnė. VPK Kupiškio r. PK Veiklos skyriaus vyresniosios tyrėjos M. N. (g. 1990 m.) vairuojamas nuosavas automobilis (pareigūnė vyko į tarnybą) išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su atvažiuojančiu automobiliu.

Per eismo įvykį sužalota pareigūnė (bendras kūno sumušimas) ir kitu automobiliu važiavę vyras bei moteris, kurie sunkios būklės, be sąmonės, nuvežti į ligoninę.

Pareigūnai patikslino, kad automobilį „Audi 80“ vairavo vyras (gim. 1960 m.), gyv. Rokiškio r. Kartu automobiliu vyko keleivė (gim. 1958 m.), gyv. Rokiškio r. Eismo įvykio metu sužalotas automobilio „Audi 80“vairuotojas, kuris dėl galvos traumos, krūtinės ląstos lūžimo ir kitų daugybinių kūno sužalojimų, paguldytas į Rokiškio rajono ligoninės reanimacijos skyrių.

Automobilio „Audi 80“ keleivė, kuri dėl dešinės pusės raktikaulio ir dešinės pusės krūtinkaulio lūžimo, paguldyta į Rokiškio rajono ligoninės chirurgijos skyrių ir automobilio „Volvo S60“, vairuotoja, kuri dėl pilvo skausmų paguldyta į Rokiškio rajono ligoninės chirurgijos skyrių.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

10.50 val. konstatuota vyro (gim. 1960 m.) mirtis.