Policijos departamentas informavo, kad Kazlų Rūdos sav., ties Jūrės mstl., nuo kelio nuvažiavo ir atsitrenkė į medį tarnybinis automobilis „Mitsubishi L200“, vairuojamas Marijampolės apskr. VPK Reagavimo skyriaus pareigūno.

Pareigūnai vyko į iškvietimą. Kelias miške buvo slidus.

Vėliau Policijos departamentas patikslino šio įvykio aplinkybes. Kelio Mauručiai-Vinčai-Puskelniai 2-ame km, tarnybinis automobilis „Mitsubishi L200“, vairuojamas tarnybos metu uniformuoto blaivaus Marijampolės apskr. VPK Reagavimo skyriaus vyriausiojo patrulio M. V. (gim. 1996 m.), nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Nukentėjo kartu važiavęs M. Romerio universiteto teisės fakulteto II kurso studentas E. M. (gim. 1995 m.), kuris dėl kojos lūžimo paguldytas į ligoninę. Vairuotojas bei kartu važiavusi Marijampolės apskr. VPK Reagavimo skyriaus tyrėja R. B. (gim. 1993 m.) dėl sumušimų gydomi ambulatoriškai.

Taip pat slidus kelias buvo ir Kauno apskrities pareigūnams. Policininkai vykdami į B kategorijos iškvietimą (turi nuvykti per 20 min.) Kaišiadorių r., Žiežmariuose, kelio vingyje, nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo nuo kelio.

Šiame įvykyje tarnybinis policijos automobilis nebuvo apgadintas, nes griovyje nebuvo medžių.