Vilnius - Kaunas. Visiškas plikledis. Važiuojam 50km/h. Lyja ir šąla iškart... Kokias 8 avarijas suskaičiavau kelių km atkarpoje“, – praneša keliu A1 važiuojantis vairuotojas.

Kauno apskrities policijos atstovė Reda Zarauskienė informuoja, kad 7 val. 10 min. ties Rumšiškėmis susidūrė nuo 15 iki 20 automobilių. Eismą reguliuoja policija, galima pravažiuoti viena eismo juosta.

Delfi skaitytojų nuotr.

Sužeistas 1 vairuotojas (gim.1984 m.).

Apie 7 val. 24 min. ties Žiežmariais nuo kelio nulėkė automobilis VW. Nukentėjo keleivė (gim. 1963 m.), ji nuvežta į ligoninę.

Delfi skaitytojų nuotr.

Eismo informacijos centras įspėja apie sudėtingas eismo sąlygas.

Apie 9 val. pranešta, kad vidurio ir šiaurės rytų Lietuvoje eismą pagrindiniais keliais sunkina plikledis, ypač sudėtingos sąlygos Kaišiadorių rajone.

Likusioje šalies dalyje pagrindinių kelių dangos šlapios arba drėgnos, tačiau mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai išlieka provėžoti, slidūs, padengti pažliugusio ar prispausto sniego sluoksniu.

Keliuose dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau vairuotojų prašoma rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį ir atkreipti dėmesį į pavojingus kelių ruožus ir sumažinti greitį prieš juos, t. y. sankryžas, miško proskynas, taip pat būti atidžius važiuojant per tiltus ir viadukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją