Pirminiais duomenimis, penktadienį 10.09 val. buvo gautas pranešimas, kad Lesčiukų k., Pernaravos sen., Kėdainių r., (autostradoje, nuo Kauno link Kėdainių), įvyko eismo įvykis. Teigiama, kad BMW susidūrė su vilkiku.

Kauno policija informavo, jog avarijos metu buvo vaikui prispaustos kojos.

Įvykio vietoje dirba policijos pareigūnai ir medikai. Pastarieji apžiūri BMW keleivį (gim. 2004 m.). Pirminiais duomenimis daugiau sužalotų asmenų nėra. Transporto priemonių vairuotojai lietuviai.

Anot ugniagesių, pranešime buvo teigiama, kad avarijos metu buvo prispausti žmonės, tačiau į įvykio vietą atvykusių gelbėtojų pagalbos neprireikė.

Automobilį „BMW X6“ vairavo vyras (gim. 1968 m.), vilkiką MAN - vyras (gim. 1977 m.). Pastarajam nustatytas 0,29 prom. girtumas. Į gydymo įstaigą pristatytos „BMW X6“ keleivės (gim. 1979 m. ir 2004 m.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)