Pasak gelbėtojų, lengvajame automobilyje "Chrysler Voyager" žuvo moteris. Du sužaloti 4 mėnesių kūdikiai buvo ištraukti iš sudaužytos mašinos iki ugniagesių atvykimo. Gelbėtojai iš suknežinto automobilio išvadavo ir medikams perdavė sužeistą septynerių metukų mergytę.

Žuvusioji moteris (gim. 1984 m.) buvo keleivė. Lengvuoju automobiliu važiavo latvių šeima.

Policijos pareigūnai aiškinasi avarijos aplinkybes. Pirminiais duomenimis, "Chrysler" (su Didžiosios Britanijos valstybiniais numeriais, vairas dešinėje pusėje) išvažinėjo iš degalinės ir nepraleido tiesiai, Kauno link važiavusio vilkiko „Renault Magnum“ (lenkiški numeriai), kurį vairavo 1986 m. gimęs Lenkijos pilietis.

Pasak Kėdainių r. policijos pareigūnų, iš viso lengvajame automobilyje buvo du suaugusieji ir keturi vaikai.

Vėliau policija patikslino, kad sužaloti visi automobilyje buvę žmonės - į ligoninę išvežti keturi vaikai ir vairuotojas.

Medikai policijai pranešė, kad sunkiausiai sužalota mergaitė (gim. 2007 m.), kuri buvo prispausta, ir vienas iš kūdikių - berniukas (jo dvynė nukentėjo daug mažiau), jie gydomi reanimacijoje.

Vyriausioji mergaitė (14 metų) ir automobilį vairavęs vaikų tėtis (gim. 1980 m.), pirminiais duomenimis, sužaloti ne itin smarkiai.

Vilkiko vairuotojas nenukentėjo.